Garagedeur Aandrijvingen

PROMATIC  BS  de voordelige toegang tot de Hörmann  premium kwaliteit.
De Promatic garagedeur aandrijvingen zijn uitgerust met dezelfde gerenommeerde Hörmann techniek als alle Hörmann  premium aandrijvingen. Dit garandeert een betrouwbare werking  voor een aantrekkelijke prijs.
Kortstondige topbelasting: max. 650N Openingssnelheid: max 14cm/s Deurbreedte: max 5000mm met een maximum van 12 deurcycli.
De Promatic P uitvoering heeft een kortstondige topbelasting van max: 750N met een openingssnelheid van max: 14cm/s geschikt voor deurbreedte van 5500mm deur cycli 20 open/dicht.
De aandrijving is voorzien van een gepatenteerd anti inbraak optil beveiliging en wordt geleverd met de standaard 2-toetsen handzender en integreerde ontvanger met Bisecur technologie. Een uitgebreid gamma aan accessoires is tevens uit voorraad leverbaar.

Voor garages waar geen elektra aansluitingen zijn is er voor u de Promatic Accu leverbaar met extra accu en nog meer accessoires.

klik op de toets voor een offerte aanvraag                                                       klik op het logo voor de specialistesite

kind voordeur

offerteknop

SUPRAMATIC- E  BS                                                                                                            PROMATIC  BS  accu pakket optioneel

Promatic aandrijving

H-SupraMatic-3-261110 aandrijvingen