• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Glazen binnendeur

Voor elke ruimte de juiste deur

De woontrend van nu is strak, stoer en industrieel. De industriële binnendeuren uit de collectie van Weekamp Deuren passen perfect bij deze woonstijl. De deuren hebben een industriële look door de minimalistische vormgeving en strakke lijnen.

Naast de industriële stijl zijn taatsdeuren de nieuwe trend in binnendeuren. Een taatsdeur kan 180 graden draaien, zowel naar binnen als buiten. Taatsdeuren zorgen voor een elegant en strak geheel in het interieur. Het mooie van de taatsdeur is het draaipunt dat onder en boven de deur zit in plaats van aan de zijkant via scharnieren in het kozijn. De verankering zit in de vloer en bovenop in plafond of muur. Een traditioneel kozijn met sponning is dus niet meer nodig.

Kies uw woonstijl

Weekamp heeft een grote collectie binnendeuren. Van industrieel tot romantisch en van modern tot barn style. Er is altijd een deur die bij uw woonstijl past. In onze showroom vindt u een mooie samenstelling van deze collectie. U kunt zelf bekijken welk paneel u mooi vindt, en of u voor glas kiest of juist niet.

binnendeur mozaiek ramen
Moderne glazen binnendeur

Maak de perfecte deur

Naast verschillende scharnier mogelijkheden zijn er nog meer keuzes die ervoor zorgen dat de door u samengestelde binnendeur perfect in uw woonstijl past. Denk hierbij aan een schuifsysteem, verschillende stijlbreedtes, soorten glas en deurbeslag, maar ook de kleur en niet te vergeten stomp of opdek.

Uw eigen deur samenstellen

Stel nu met een aantal simpele stappen uw eigen deur samen. Door verschillende keuzes te maken in het oppervlak, de kleur, grootte, en deurbeslag stelt u het door u gewenste model samen. Vervolgens ziet u direct wat de deur kost.

Stel uw deur samen

In de brochure Weekamp deuren vindt u uitgebreide informatie over alle mogelijkheden.

Brochure Weekamp deuren