BT Deuren logo

Weekamp binnendeuren

Volg de woontrend met de binnendeuren van Weekamp.

Weekamp binnendeuren

Volg de woontrend met de binnendeuren van Weekamp.

Weekamp binnendeur

Voor elke ruimte de juiste deur

De woontrend van nu is strak, stoer en industrieel. De industriële binnendeuren uit de collectie van Weekamp Deuren passen perfect bij deze woonstijl. De deuren hebben een industriële look door de minimalistische vormgeving en strakke lijnen.

Naast de industriële stijl zijn taatsdeuren de nieuwe trend in binnendeuren. Een taatsdeur kan 180 graden draaien, zowel naar binnen als buiten. Taatsdeuren zorgen voor een elegant en strak geheel in het interieur. Het mooie van de taatsdeur is het draaipunt dat onder en boven de deur zit in plaats van aan de zijkant via scharnieren in het kozijn. De verankering zit in de vloer en bovenop in plafond of muur. Een traditioneel kozijn met sponning is dus niet meer nodig.

Kies uw woonstijl

Weekamp heeft een grote collectie binnendeuren. Van industrieel tot romantisch en van modern tot barn style. Er is altijd een deur die bij uw woonstijl past. In onze showroom vindt u een mooie samenstelling van deze collectie. U kunt zelf bekijken welk paneel u mooi vindt, en of u voor glas kiest of juist niet.

Weekamp binnendeur woonstijl
Weekamp perfecte binnendeur

Maak de perfecte deur

Naast verschillende scharnier mogelijkheden zijn er nog meer keuzes die ervoor zorgen dat de door u samengestelde binnendeur perfect in uw woonstijl past. Denk hierbij aan een schuifsysteem, verschillende stijlbreedtes, soorten glas en deurbeslag, maar ook de kleur en niet te vergeten stomp of opdek.

Uw eigen deur samenstellen

Stel nu met een aantal simpele stappen uw eigen deur. Door verschillende keuzes te maken in het oppervlak, de kleur, grootte, en deurbeslag stelt u het door u gewenste model samen. Vervolgens ziet u direct wat de deur kost.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure Weekamp voordeuren

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een Weekamp binnendeur

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

Gehele vrije wandopening (inclusief kozijn)

A

B