BT Deuren logo

Weekamp voordeuren

Weekamp biedt altijd een voordeur naar uw smaak: volledig zelf samen te stellen en met gekwalificeerd slot ook uiterst veilig.

Weekamp voordeuren

Weekamp biedt altijd een voordeur naar uw smaak: volledig zelf samen te stellen en met gekwalificeerd slot ook uiterst veilig.

Weekamp voordeur

Weekamp voordeuren

Een voordeur is dé stijlmaker van uw woning. De perfecte voordeur vinden kan een uitdaging zijn. BT Deursystemen is dealer van Weekamp Deuren. Al ruim 40 jaar is Weekamp Deuren een innovatief familiebedrijf met liefde voor het product. Inmiddels zijn zij uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende deurenproducenten in Nederland. Kwaliteit staat voorop, maar daarnaast is ook de wijze waarop zij zaken doen en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke voor ons en pré.

De stijlmaker

Weekamp Deuren biedt diverse modellen voordeuren, van een uitgesproken karakter tot een tijdloze detaillering. De modellen zijn onderverdeeld in 5 bouwstijlen.

Weekamp voordeur stijlmaker
Weekamp voordeur modern

Modern

De moderne deuren kenmerken zich in rechte lijnen, minimalisme en gebruik van industriële materialen, zoals metaal, zijn typisch kenmerken van de moderne bouwstijl. Dit ziet u vertaald in de grote vlakken, spiegelgladde afwerking en rvs details. Het deurbeslag is meer uitgesproken zoals langwerpige grepen.

Klassiek

De klassieke bouwstijl ademt ambacht en kent veel sierlijke details. Deze hoeven niet altijd functioneel te zijn, de uitstraling is minstens zo belangrijk. Het rooster inclusief medaillon, maakt samen met het prachtige lijstwerk de voordeur tot een juweel. Symmetrie is een ander belangrijk aspect in de klassieke architectuur.

Weekamp voordeur klassiek
Weekamp voordeur tijdloos

Tijdloos

Lastig kiezen wat voor stijl voordeur bij de woning past? Een voordeur gaat decennia lang mee. Wat nu modieus is, vindt u dat over een aantal jaren nog steeds mooi? Weekamp Deuren biedt met een hele serie tijdloze deurmodellen een oplossing.

Jaren 30

Jaren 30 woningen zijn ongekend populair. De buitenkant roept nostalgie en traditie op. En daar hoort een voordeur bij die hetzelfde nostalgische gevoel oproept. Transparant afgelakt hout, ornamenten en boderaampjes zijn een aantal kenmerkende elementen bij deze voordeuren. Transparante afwerking laat zien wat een schitterend natuurproduct hout is. Bij de jaren 30 stijl wordt veel gebruik gemaakt van glas in lood.

Weekamp voordeur jaren 30
Weekamp voordeur landelijk

Landelijk

Landelijke huizen hebben de aanblik van Hollandse gezelligheid. De voordeur is onmiskenbaar van hout en mag robuust zijn. Een groot raamoppervlakte zorgt voor een uitnodigend karakter. Veel modellen in de landelijke serie zijn voorzien van groeven wat de uitstraling van geprofileerde elementen meegeeft.

Veiligheid en comfort

Uiteraard wilt u naast een mooie voordeur ook een veilige voordeur. Alle Weekamp voordeuren zijn getest op inbraakveiligheid en zijn geschikt voor Politiekeurmerk Veilig Wonen. Een High Performance driepuntssluiting te monteren. Deze sluit de deur op drie plaatsen tegelijk. Daarnaast bieden zij ook een slot met kerntrekbeveiliging. Beslag met kerntrekbeveiliging voorkomt het forceren van de cilinder. Kerntrekken is een snel groeiende inbraakmethode.

Naast veiligheid wilt u ook graag een goed geïsoleerde voordeur. De automatische tochtvaldorpel is een tochtwering die de naad onder de naar binnen draaiende voordeur afsluit tegen tocht. Zodra de deur wordt geopend gaat de strip vanzelf omhoog. Ook het gebruik van isolatieglas is extra isolerend door een speciale hoog rendement vulling. Dit glas is gelaagd/gehard en daardoor zowel inbraakveilig als beschermd tegen letsel.

Weekamp voordeur veiligheid

Uw eigen deur samenstellen

Stel nu met een aantal simpele stappen uw eigen deur. Door verschillende keuzes te maken in het oppervlak, de kleur, grootte, en deurbeslag stelt u het door u gewenste model samen. Vervolgens ziet u direct wat de deur kost.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure Weekamp voordeuren

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een Weekamp voordeur

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

Gehele vrije wandopening (inclusief kozijn)

A

B