BT Deuren logo

Garagedeuren van Hörmann

Met een Hörmann garagedeur geniet u van een mooi design, goede isolatie, veiligheid en meer!

Garagedeuren

Met een Hörmann garagedeur geniet u van een mooi design, goede isolatie, veiligheid en meer!

Uitstraling garagedeuren

Een garagedeur is er in veel soorten en maten. Voor elke wens of situatie is er een deur die past bij uw woonwensen. Of u nu kiest voor een kanteldeur, sectionaaldeur, roldeur of openslaande garagedeuren. U heeft een stijlvolle garagedeur die past bij de gevel van uw woning. Dat is typisch Hörmann. Dagelijks gebruiksgemak, een lange levensduur en zichtbare kwaliteit.

Sectionaaldeur

Deze veelgebruikte garagedeur opent verticaal en ligt ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in én voor de garage.

Garage sectionaaldeur
Garage kanteldeur

Kanteldeur

De Berry-kanteldeur is een gebruiksvriendelijke en veel gekozen kanteldeur. De deur is gemakkelijk handmatig te gebruiken. Door de unieke inlooptrechter wordt de deur bij het openen afgeremd en veilig tot stilstand gebracht.

Roldeur

Uw garageruimte optimaal gebruiken, dat doet u met de RollMatic roldeur van Hörmann. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Het plafond in uw garage blijft vrij, en u parkeert tot vlak voor de deur.

Garage roldeur
Zijdelingsedeur

Zijdelingse deur

Deze garagedeur opent horizontaal, in plaats van verticaal. Een ideale oplossing als u kampt met een bijzondere bouwsituatie of een speciaal wensenlijstje. Het plafond blijft dus vrij zodat u die kunt benutten voor opbergruimte.

Openslaande garagedeur

De tweevleugelige, garagedeuren zijn erg populair door het grote gebruikersgemak. Met de openslaande garagedeur stapt u gemakkelijk met uw fiets in- en uit uw garage.

Openslaande garagedeur
Parkeergaragedeur

Parkeergaragedeur

Deze deur varianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.