BT Deuren logo

Kanteldeuren van Hörmann

Al ruim 70 jaar is deze kanteldeur dé ideale oplossing voor uw garage.

Kanteldeur

Al ruim 70 jaar is deze kanteldeur dé ideale oplossing voor uw garage.

De betrouwbare kanteldeur

Al ruim 70 jaar is de Berry kanteldeur een begrip. In de jaren 50 maakte deze deur zijn intrede als industriële deur voor professioneel gebruik. Tegenwoordig is het dé garagedeur voor de particuliere markt. Uiteraard is er in die 70 jaar nogal wat veranderd aan de Berry kanteldeur. Hörmann staat bekend als een innovatieve organisatie. De Berry kanteldeur is dus van alle gemakken en dessins te voorzien.

Uitstraling kanteldeur
Veiligheid kanteldeur

Veiligheid

Ook veiligheid staat hoog op het eisenlijstje van Hörmann. Het unieke draaigrendelslot van de kanteldeur vergrendelt de deur blad hoeken stevig aan het kozijn en sluit daarmee de deur veel betrouwbaarder dan bij gewone stangen vergrendelingen. Optillen van de deur is hierdoor vrijwel onmogelijk.

De Berry-kanteldeuren van Hörmann zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1.

Gebruiksgemak

De Berry-kanteldeur is een gebruiksvriendelijke en veel gekozen kanteldeur. De deur is gemakkelijk handmatig te gebruiken. Door de unieke inlooptrechter wordt de deur bij het openen afgeremd en veilig tot stilstand gebracht. De slijtagebestendige kunststof wielen zorgen voor een lichte en stille deurloop.

Elektrische aandrijving kanteldeur

Elektrische aandrijving

Met een sectionaaldeur maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De panelen van de deur worden in de rails geleidt. Omdat de deur verticaal opent, heeft u geen last van uitstekende hefarmen in de doorgang. Dat zorgt ervoor dat u tot veertien centimeter meer ruimte heeft bij het binnenrijden van uw garage. Dat is vooral prettig wanneer brede auto’s in wat kleinere garages moeten passen. Ook buiten de garage bespaart u ruimte. De sectionaaldeur opent verticaal, daardoor kan de deur nog steeds open wanneer er vlak voor de garage bijvoorbeeld een auto staat geparkeerd.

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat een garagedeur past binnen uw woonstijl. Met de Berry-kanteldeur van Hörmann is er altijd een stijl die bij u past. Met de diverse motieven, oppervlakken, structuren en kleuren stelt u gemakkelijk uw eigen deur samen. Uw garagedeur laten integreren in uw gevel? Ook dát is een mogelijkheid!

Uitstraling kanteldeur

Motieven voor stalen kanteldeuren

Motieven kanteldeur

Handgrepen

Handgrepen kanteldeur

Beglazing

Beglazing kanteldeur

Kleuren voor stalen kanteldeuren

Hieronder ziet u het assortiment standaard kleuren van Hörmann. Indien gewenst is elke andere RAL-kleur mogelijk.

Kleuren kanteldeur
Bescherming kanteldeur

Rondom beschermd door slimme details

Toonbeeld van de hoge veiligheidsuitrusting zijn de flexibele beschermkappen over de hefboomarmen, en flexibele lijsten tussen deurblad en omraming. Deze verminderen het risico op beknelling. Alleen Hörmann biedt deze hoge norm.

Hefboomarm kanteldeur

Duurzaam en optimaal beveiligd

Toonbeeld van de hoge veiligheidsuitrusting zijn de flexibele beschermkappen over de hefboomarmen, en flexibele lijsten tussen deurblad en omraming. Deze verminderen het risico op beknelling. Alleen Hörmann biedt deze hoge norm.

Rem kanteldeur

Gebruiksvriendelijk openen en sluiten

Als de deur volledig open is, wordt deze tegen de aanslag afgeremd en komt in de inlooptrechter tot stilstand. De speciale hefboomarm drukt het deurblad bij het sluiten vast tegen het kozijn en de deur trekt zichzelf dicht. Zo ontstaan er geen kieren tussen deurblad en kozijn.

Vergrendeling kanteldeur

Veilig door innovatieve vergrendeling

Het uniek draaigrendelslot vergrendelt de deurbladhoeken aan de omraming. Hiermee sluit de deur veel betrouwbaarder dan bij gewone stangvergrendelingen. Optillen van de deur is hierdoor vrijwel onmogelijk.

Prijsvoorbeelden Kanteldeur, N80, verkeerswit, motief 902

Om u een beter idee te geven van de kosten van een kanteldeur, hebben wij hieronder een aantal voorbeelden voor u onder elkaar gezet. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de dagmaat (afmeting van de opening) en deze kan per situatie verschillen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen waarin deze kosten wel zijn meegenomen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

Kanteldeur verkeerswit

B x H in mm

Prijs incl. BTW

2375 x 1920€ 1059,96
2375 x 2000€ 1059,96
2375 x 2075€ 1059,96
2375 x 2125€ 1003,09
2375 x 2250€ 1059,96
2375 x 2375€ 1059,96
2500 x 1920€ 1059,96
2500 x 2000€ 1059,96
2500 x 2075€ 1059,96
2500 x 2125€ 1003,09
* In deze prijsvoorbeelden zijn de montagekosten en de prijs van de aandrijving niet meegenomen.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure kanteldeuren

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een kanteldeur

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

C

E

A

B

D

F

Locatie

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Wensen