• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

De betrouwbare kanteldeur

Al ruim 70 jaar is de Berry kanteldeur een begrip. In de jaren 50 maakte deze deur zijn intrede als industriële deur voor professioneel gebruik. Tegenwoordig het dé garagedeur voor de particuliere markt. Uiteraard is er in die 70 jaar nogal wat veranderd aan de Berry kanteldeur. Hörmann staat bekend als een innovatieve organisatie. De Berry kanteldeur is dus van alle gemakken en dessins te voorzien.

Kanteldeur foto
Foto voor veiligheid deuren

Veiligheid

Ook veiligheid staat hoog op het eisenlijstje van Hörmann. Het unieke draaigrendelslot van de kanteldeur vergrendelt de deur blad hoeken stevig aan het kozijn en sluit daarmee de deur veel betrouwbaarder dan bij gewone stangen vergrendelingen. Optillen van de deur is hierdoor vrijwel onmogelijk.

De Berry-kanteldeuren van Hörmann zijn getest en gecertificeerd volgens de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1.

Gebruiksgemak

De Berry-kanteldeur is een gebruiksvriendelijke en veel gekozen kanteldeur. De deur is gemakkelijk handmatig te gebruiken. Door de unieke inlooptrechter wordt de deur bij het openen afgeremd en veilig tot stilstand gebracht. De slijtagebestendige kunststof wielen zorgen voor een lichte en stille deurloop.

Foto voor de aandrijving van een garage

Aandrijving

De Berry-kanteldeur is ook uitstekend geschikt om met een elektrische aandrijving te bedienen. Met één klik op uw smartphone of door middel van een handzender uw garage openen. Het kan met de garagedeuraandrijvingen van Hörmann. Er zijn diverse opties, zo past er altijd eentje bij uw persoonlijke situatie. Meer informatie over aandrijvingen leest u hier.

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat een garagedeur past binnen uw woonstijl. Met de Berry-kanteldeur van Hörmann is er altijd een stijl die bij u past. Met de diverse motieven, oppervlakken, structuren en kleuren stelt u gemakkelijk uw eigen deur samen. Uw garagedeur laten integreren in uw gevel? Ook dát is een mogelijkheid!

Mooiere foto om uitstraling goed te laten zien

Uw eigen deur samenstellen

Stel nu met een aantal simpele stappen uw eigen deur samen met de Hörmann configurator. Door verschillende keuzes te maken in het oppervlak, de kleur en grootte, stelt u het door u gewenste model samen. Vervolgens ziet direct een vrijblijvende offerte.

Stel uw deur samen

Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden van de kanteldeur?

Brochure Berry-Kanteldeuren

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Kanteldeur foto

Offerte aanvragen foto