• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Garagedeur aandrijving

Snel en gemakkelijk uw garagedeur bedienen doet u met een elektrische aandrijving. Er zijn diverse soorten beschikbaar, voor elke deur is er een geschikte aandrijving. Zo kunt u bij weer en wind gemakkelijk uw garagedeur openen en sluiten.

Standaard bij alle garagedeuraandrijvingen is het gecertificeerde Hörmann-radiosysteem BiSecur. Dit kenmerkt zich door een bijzonder veilige draadloze verbinding en is compatibel met alle aandrijvingen, draadloze ontvangers en bedieningselementen van Hörmann. Zo kunt u met BiSecur niet alleen uw garagedeur bedienen, maar ook uw Hörmann-voordeur, inrithek of de verlichting.

ProMatic

Voor een minder zware deur is een ProMatic 4 een goede keuze. Deze aandrijving opent en sluit uw garagedeur moeiteloos met de bijgeleverde handzender of door andere opties zoals een codepaneel of vingerscan. De ledverlichting zorgt voor een gelijkmatige verlichting. De ProMatic bespaart daarbij veel stroom en verbruikt in standby minder dan 1 watt. Optioneel kan de aandrijving ook met externe Smart Home-systemen worden verbonden.

Image promatic aandrijvinge
Aandrijving Supramatic

SupraMatic

Met de SupraMatic-aandrijving opent u supersnel en eenvoudig uw garagedeur. Dit kan door middel van de bijgeleverde handzender of door andere opties zoals een codepaneel of vingerscan. Met één klik opent en sluit u uw garage van de weg. Met een energie-efficiënte ledverlichting zorgt deze aandrijving voor een gelijkmatige verlichting van uw garage. Bovendien staat de SupraMatic bekend om een zeer laag stroomverbruik. In standby stand verbruikt hij minder dan 1 watt. De SupraMatic kan door middel van een Bluetooth verbinding bestuurd worden met de Hörmann BlueSecur-app.

Bediening via uw smartphone

Naast de bekende handzender zijn er meer opties om uw garagedeur te bedienen. Denk hierbij aan codeschakelaars, vingerscanners, maar ook met uw eigen smartphone kunt u de Hörmann BlueSecur-app gebruiken. Via de intuïtieve gebruikersinterface van de app kan niet alleen de garagedeur via Bluetooth worden bediend, maar ook de verlichting van de deuraandrijving. De app kan in de Google Play store en in de App Store gratis worden gedownload.

Alle garagedeuraandrijvingen bekijken? Neem dan een kijkje op de website van Hörmann.

Garagedeuraandrijvingen
foto mobiel bedienen