• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Snel en gemakkelijk uw garagedeur bedienen doet u met een elektrische aandrijving. Er zijn diverse soorten beschikbaar, voor elke deur is er een geschikte aandrijving. Zo kunt u bij weer en wind gemakkelijk uw garagedeur openen en sluiten.

Standaard bij alle garagedeuraandrijvingen is het gecertificeerde Hörmann-radiosysteem BiSecur. Dit kenmerkt zich door een bijzonder veilige draadloze verbinding en is compatibel met alle aandrijvingen, draadloze ontvangers en bedieningselementen van Hörmann. Zo kunt u met BiSecur niet alleen uw garagedeur bedienen, maar ook uw Hörmann-voordeur, inrithek of de verlichting.

Bediening via uw smartphone

Naast de bekende handzender zijn er meer opties om uw garagedeur te bedienen. Denk hierbij aan codeschakelaars, vingerscanners, maar ook met uw eigen smartphone kunt u de Hörmann BlueSecur-app gebruiken. Via de intuïtieve gebruikersinterface van de app kan niet alleen de garagedeur via Bluetooth worden bediend, maar ook de verlichting van de deuraandrijving. De app kan in de Google Play store en in de App Store gratis worden gedownload.

Alle garagedeuraandrijvingen bekijken? Neem dan een kijkje op de website van Hörmann. Garagedeuraandrijvingen