BT Deuren logo

Garagedeur aandrijvingen van Hörmann

Bij weer en wind comfortabel uw garagedeur openen.

Hörmann garagedeur aandrijving

Snel en gemakkelijk uw garagedeur bedienen doet u met een elektrische aandrijving. Er zijn diverse soorten beschikbaar, voor elke deur is er een geschikte aandrijving. Zo kunt u bij weer en wind gemakkelijk uw garagedeur openen en sluiten. Standaard bij alle garagedeuraandrijvingen is het gecertificeerde Hörmann-radiosysteem BiSecur. Dit kenmerkt zich door een bijzonder veilige draadloze verbinding en is compatibel met alle aandrijvingen, draadloze ontvangers en bedieningselementen van Hörmann. Zo kunt u met BiSecur niet alleen uw garagedeur bedienen, maar ook uw Hörmann-voordeur, inrithek of de verlichting.

Standaard bij alle garagedeuraandrijvingen is het gecertificeerde Hörmann-radiosysteem BiSecur. Dit kenmerkt zich door een bijzonder veilige draadloze verbinding en is compatibel met alle aandrijvingen, draadloze ontvangers en bedieningselementen van Hörmann. Zo kunt u met BiSecur niet alleen uw garagedeur bedienen, maar ook uw Hörmann-voordeur, inrithek of de verlichting.

ProMatic

Voor een minder zware deur is een ProMatic 4 een goede keuze. Deze aandrijving opent en sluit uw garagedeur moeiteloos met de bijgeleverde handzender of door andere opties zoals een codepaneel of vingerscan. De ledverlichting zorgt voor een gelijkmatige verlichting. De ProMatic bespaart daarbij veel stroom en verbruikt in standby minder dan 1 watt. Optioneel kan de aandrijving ook met externe Smart Home-systemen worden verbonden.

ProMatic garagedeur aandrijving
Supramatic garagedeur aandrijving

SupraMatic

Met de SupraMatic-aandrijving opent u supersnel en eenvoudig uw garagedeur. Dit kan door middel van de bijgeleverde handzender of door andere opties zoals een codepaneel of vingerscan. Met één klik opent en sluit u uw garage van de weg. Met een energie-efficiënte ledverlichting zorgt deze aandrijving voor een gelijkmatige verlichting van uw garage. Bovendien staat de SupraMatic bekend om een zeer laag stroomverbruik. In standby stand verbruikt hij minder dan 1 watt. De SupraMatic kan door middel van een Bluetooth verbinding bestuurd worden met de Hörmann BlueSecur-app.

Wat zijn de verschillen tussen de SupraMatic en ProMatic?

Iedere aandrijving heeft zo zijn eigen specificatie. Hieronder treft u een overzicht waarin u alle technische gegevens kunt terugvinden.

Vergelijking aandrijvingen

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure aandrijvingen garagedeuren

Electrische aandrijving aanbieding

Een elektrische aandrijving voor uw garagedeur: incl. 1 digitale sleutel voor app bediening, 1 handzender en standaard montage.

Aktie

* Is uw deur hoger dan 250 cm? Geen probleem, tegen een kleine meerprijs hebben we ook voor uw garagedeur de juiste motorrail.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een aandrijving

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

C

A

B

Locatie

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand