BT Deuren logo

Zijdelingse sectionaaldeuren (HST) van Hörmann

Ook wel bekend als de HST. Een deur voor als uw garage nét even anders is.

Zijdelingsedeur

Ook wel bekend als de HST. Een deur voor als uw garage nét even anders is.

Nét even anders: De zijdelingse sectionaaldeur

Een slimme oplossing van Hörmann: de zijdelingse sectionaaldeur, ook wel de HST genoemd. Deze garagedeur opent horizontaal, in plaats van verticaal. Een ideale oplossing als u kampt met een bijzondere bouwsituatie of een speciaal wensenlijstje. Het plafond blijft dus vrij zodat u die kunt benutten voor opbergruimte. Of wanneer dit noodzakelijk is in verband met een constructieve reden. Denk hierbij aan een schuin dak of afvoerpijpen die langs het plafond lopen.

Comfort zijdelingsedeur

Comfort

Net als de traditionele sectionaaldeur is de zijdelingse deur van Hörmann uitgerust met zeer goede geluids- en warmte-isolerende materialen. Daarnaast staat de zijdelingse deur bekend om een geluidsarme en stabiele deurloop. Naast het ruimtebesparende aspect van de zijdelingse deur zijn er nog een aantal slimme gebruiksgemakken. Wilt u eropuit met de fiets of motor? Bij traditionele garagedeuren moet u wachten tot de deur helemaal is geopend. Met de zijdelingse garagedeur staat u in een mum van tijd binnen of buiten. De zijdelingse sectionaaldeur opent snel en automatisch tot aan de ingestelde positie. U kunt er makkelijk doorheen met uw fiets, motor of kruiwagen. En als u naar buiten loopt, doet u dat gewoon rechtop in plaats van gebukt onder een half geopende garagedeur door.

Veiligheid

Ook bij de zijdelingse deur is er veel aandacht besteed aan veiligheid. De vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers bekneld raken. De uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur onmiddellijk stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen. Dat is wel zo veilig, zeker als er kinderen rond de garage spelen.

Comfort zijdelingsedeur
Uitstraling zijdelingsedeur

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat een garagedeur past binnen uw woonstijl. Met zijdelingse sectionaaldeur van Hörmann is er altijd een stijl die bij u past. Voor een natuurlijk aanzicht van de garagedeur heeft u keuze uit twee houtdecors met het Decograin- of Decopaint-oppervlak. Of u kiest één van de 11 kleuren voor garagedeuren met dezelfde prijs.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure zijdelingsedeur

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een zijdelingsedeur

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

C

E

A

B

D

F

Locatie

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Wensen