• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Nét even anders: De zijdelingse sectionaaldeur

Een slimme oplossing van Hörmann: de zijdelingse sectionaaldeur. Deze garagedeur opent horizontaal, in plaats van verticaal. Een ideale oplossing als u kampt met een bijzondere bouwsituatie of een speciaal wensenlijstje. Het plafond blijft dus vrij zodat u die kunt benutten voor opbergruimte. Of wanneer dit noodzakelijk is in verband met een constructieve reden. Denk hierbij aan een schuin dak of afvoerpijpen die langs het plafond lopen.

Zijdelingse deur

Comfort

Net als de traditionele sectionaaldeur is de zijdelingse deur van Hörmann uitgerust met zeer goede geluids- en warmte-isolerende materialen. Daarnaast staat de zijdelingse deur bekend om een geluidsarme en stabiele deurloop. Naast het ruimtebesparende aspect van de zijdelingse deur zijn er nog een aantal slimme gebruiksgemakken. Wilt u eropuit met de fiets of motor? Bij traditionele garagedeuren moet u wachten tot de deur helemaal is geopend. Met de zijdelingse garagedeur staat u in een mum van tijd binnen of buiten. De zijdelingse sectionaaldeur opent snel en automatisch tot aan de ingestelde positie. U kunt er makkelijk doorheen met uw fiets, motor of kruiwagen. En als u naar buiten loopt, doet u dat gewoon rechtop in plaats van gebukt onder een half geopende garagedeur door.

Veiligheid

Ook bij de zijdelingse deur is er veel aandacht besteed aan veiligheid. De vingerklembeveiliging voorkomt dat vingers bekneld raken. De uitschakelautomaat zorgt ervoor dat de deur onmiddellijk stopt bij contact met personen, voertuigen of voorwerpen. Dat is wel zo veilig, zeker als er kinderen rond de garage spelen.

zijdelingse deur
Zijdelingse deur

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat een garagedeur past binnen uw woonstijl. Met de RollMatic roldeur van Hörmann is er altijd een stijl die bij u past. Voor een natuurlijk aanzicht van de garagedeur heeft u keuze uit twee houtdecors met het Decograin- of Decopaint-oppervlak. Of u kiest één van de 11 kleuren voor garagedeuren met dezelfde prijs.

Uw eigen deur samenstellen

Stel nu met een aantal simpele stappen uw eigen deur samen met de Hörmann configurator. Door verschillende keuzes te maken in het oppervlak, de kleur en grootte, stelt u het door u gewenste model samen. Vervolgens ziet direct een vrijblijvende offerte.

Stel uw deur samen

Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden van de zijdelingsedeur?

Brochure Zijdelingse sectionaaldeuren