BT Deuren logo

Aandrijvingen van Hörmann

Vrijwel elk hekwerk of (garage)deur kan automatisch openen en sluiten door middel van een aandrijving.

Elektrische aandrijving

Vrijwel elke deur is elektrisch te laten openen en sluiten. Met een druk op de knop of op basis van een sensor. Diverse aandrijvingen zorgen ervoor dat u er altijd een vindt die het beste bij uw situatie past. Denk aan garagedeur-, inrithek- en binnendeuraandrijvingen.

Garagedeur aandrijvingen

Wie wil er nu graag bij weer en wind of midden in de nacht de auto uit om de garage te openen. Met een garagedeuraandrijving van Hörmann heeft u altijd een vrije doorgang, want u opent uw garagedeur snel, comfortabel en veilig door middel van een handzender of via Bluetooth met uw smartphone.

Garagedeur aandrijvingen
Hek aandrijving

Hek aandrijvingen

De draaihekaandrijving RotaMatic is door het moderne en slanke design op uw mooie draaihek afgestemd. Net zo voorbeeldig als het aanzicht zijn ook de functie en veiligheid. Ook zonder directe verbinding met het stroomnet hoeft u geen aandrijvingscomfort te missen. De RotaMatic Accu-Solar maakt het mogelijk.

Binnendeur aandrijvingen

Met de PortaMatic-deuraandrijving van Hörmann is het automatisch openen en sluiten van houten en stalen binnen-deuren via handzender of drukknop kinderspel. Zowel voor mensen met een lichamelijke beperking als voor iedereen die kiest voor meer comfort, met deze technologie wordt alles veel eenvoudiger.

Binnendeur aandrijvingen

Aandrijvingsaccessoires

Uw garagedeur is van alle gemakken te voorzien. hieronder ziet u een selectie van de meest gekozen aandrijvingsaccessoires.

Handzender HSE4

Handzender HSE 4

Deze handzender wordt standaard meegeleverd bij de aandrijving. Natuurlijk kunt u ook extra losse handzenders erbij bestellen.

Binnendrukknop FIT 2-1

Binnendrukknop FIT 2-1

Wilt u niet altijd de garagedeur met uw handzender of sleutel openen? Dan is deze binnendrukknop een uitkomst. In het voorbijgaan drukt u gewoon op de knop en de garagedeur gaat open of dicht, afhankelijk van de stand van de deur.

Codeschakelaar type FCT 3

Codeschakelaar type FCT 3

Heeft u geen zin om iedereen een handzender of een sleutel te geven van uw garagedeur? Kies dan voor deze codeschakelaar. De naam zegt het al, u kiest een code en daarmee kunt u de deur openen of sluiten.

Codeschakelaar type FCT 10

Codeschakelaar type FCT 10

Deze codeschakelaar heeft een verlicht toetsenveld en is voorzien van een klapdeksel. Tevens kan deze codeschakelaar maximaal 10 deuraandrijvingen aansturen.

Transponderschakelaar TTR

Transponderschakelaar TTR

Contactloze schakelaar die te gebruiken is met een transponderkaart of een transpondersleutel. Deze transponderschakelaar is te gebruiken met 1 deuraandrijving.

Sleutelschakelaar type ESU40

Sleutelschakelaar type ESU40

De naam zegt het al deze schakelaar wordt bedient met een sleutel en dient ingebouwd te worden. Hij is te gebruiken in combinatie met maximaal 2 deuraandrijvingen.

Sleutelschakelaar type ESA40

Sleutelschakelaar type ESA40

Deze schakelaar is eigenlijk hetzelfde als de schakelaar hierboven, alleen gaat het dan om het opbouw model.