• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Aandrijving kanteldeur

Vrijwel elke deur is elektrisch te laten openen en sluiten. Met een druk op de knop of op basis van een sensor. Diverse aandrijvingen zorgen ervoor dat u er altijd een vindt die het beste bij uw situatie past. Denk aan garagedeur-, inrithek- en binnendeuraandrijvingen.

Garagedeur aandrijvingen

De nieuwe 4e generatie aandrijvingen overtuigt door een snellere deuropening, meer comfort en slimme functies. De nieuwe ledverlichting verlicht uw garage gelijkmatig en maakt het in- en uitstappen makkelijker.

Garagedeur aandrijvingen
Aandrijving promatic 4


hekaandrijving

Hek aandrijvingen

De draaihekaandrijving RotaMatic is door het moderne en slanke design op uw mooie draaihek afgestemd. Net zo voorbeeldig als het aanzicht zijn ook de functie en veiligheid. Ook zonder directe verbinding met het stroomnet hoeft u geen aandrijvingscomfort te missen. De RotaMatic Accu-Solar maakt het mogelijk.

Hek aandrijvingen

Binnendeur aandrijvingen

Met de PortaMatic-deuraandrijving van Hörmann is het automatisch openen en sluiten van houten en stalen binnen-deuren via handzender of drukknop kinderspel. Zowel voor mensen met een lichamelijke beperking als voor iedereen die kiest voor meer comfort, met deze technologie wordt alles veel eenvoudiger.

Binnendeur aandrijvingen
binnendeur aandrijving