BT Deuren logo

Onderhoud is belangrijk voor uw garagedeur

Regelmatig onderhoud voorkomt onverwachte kosten.

Reparatie BT Deuren

Onderhoud zorgt voor langer plezier van uw garagedeur

Voor een dichte deur staan is altijd vervelend. Regelmatig onderhoud voorkomt in veel gevallen onnodige reparaties. Omdat (draaiende) onderdelen slijten en/of kunnen lostrillen door gebruik, adviseren wij één keer per twee jaar een periodiek onderhoud te laten uitvoeren.

Controlepunten en werkzaamheden onderhoudsbeurt

Onze onderhoudsmonteur checkt tijdens dit periodiek onderhoud uw gehele garagedeur. Er wordt gekeken in welke hoedanigheid de deur functionaliteit, ophanging, hang- en sluitwerk, (elektrische) bediening, beveiligingen, railsysteem en veren zijn. Naast het checken van voorgaande punten verricht de monteur onderhoudswerkzaamheden, waaronder het inspuiten van draaiende delen met speciaal siliconenspray alsook het hang en sluitwerk vastzetten. Hierdoor zal uw garagedeur weer optimaal functioneren.

Onderhoud BT Deuren
Reparatie BT Deuren

Snelle service

Indien de monteur u adviseert om een onderdeel uit voorzorg te vervangen heeft de monteur meestal de benodigde materialen bij zich en kan hij, indien gewenst, direct de vervanging uitvoeren. Dit scheelt u extra voorrijkosten. Uiteraard is dit altijd in overleg met u, en nadat u akkoord geeft op de extra kosten.

De voordelen van periodiek onderhoud

  • de levensduur van uw garagedeur wordt verlengd
  • u voorkomt onverwachte en hoge reparatiekosten
  • u behoudt inzicht in uw onderhoudskosten
  • het vergroot de betrouwbaarheid en veiligheid van uw garagedeur
  • het verkleint de kans op storingen
Onderhoud BT Deuren

Particulier garage onderhoudskosten

Zone

Regio

Tarief

Zone 1Den Haag, Voorburg, Wateringen, Rijswijk, Monster, Poeldijk€ 125,-
Zone 2's-Gravenzande, Naaldwijk, Honselersdijk, Maasdijk, Delft, Pijnacker-Nootdorp, Leidschendam, Zoetermeer, Voorschoten, Wassenaar€ 125,-
Zone 3Katwijk, Leiden, Noordwijk, Rijnsburg, Oegstgeest etc.€ 139,95

De prijzen zijn per onderhoudsbeurt per deur. Dit is inclusief voorrijkosten, de beschreven onderhoudswerkzaamheden en siliconenspray. Wanneer u een onderhoudsbeurt wil laten uitvoeren betekent dit niet dat u een abonnement aan gaat. Het betreft een eenmalige dienst die u op aanvraag kunt laten uitvoeren. Ons advies is echter dit één keer per twee jaar te doen.


Heeft uw garagedeur duidelijke mankementen of zijn er onderdelen kapot? Dan verzoeken wij u een reparatieverzoek te doen.


Onderhoud afspraak maken

Wilt u een afspraak plannen voor periodiek onderhoud of heeft u vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.