BT Deuren logo

Parkeergaragedeur van Hörmann

Ontworpen om veelvuldig te openen en te sluiten.

Parkeergaragedeur

Ontworpen om veelvuldig te openen en te sluiten.

De parkeergaragedeur is onderhoudsarm

Met een parkeergaragedeur van Hörmann kiest u voor duurzaamheid. Deze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.

Parkeergaragedeur
Kwaliteit parkeergaragedeur

Drie uitvoeringen, één kwaliteit

De naar buiten draaiende kanteldeur N 500 is geschikt voor dubbele garages van particulieren en voor collectieve garages met maximaal 25 parkeerplaatsen. De kanteldeur ET 500 zwenkt bij het openen en sluiten slechts tot 30 mm uit en is daarom optimaal geschikt voor collectieve garages, bijv. langs het trottoir. De constructie van de schuifdeur ST 500 onderscheidt zich bovendien door de geringe inbouwdiepte bij de latei.

Aandrijving

Bij een parkeergaragedeur heeft u een stevige aandrijving nodig. De kettingaandrijving en de SupraMatic T en H zijn geschikt voor garages met een capaciteit tot 50 of tot 100 parkeerplaatsen. De aandrijving zorgt er met de sorft-start en soft-stop voor dat de deurloop bijna geruisloos plaatsvindt.

Aandrijving parkeergaragedeur
Uitstraling parkeergaragedeur

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van het gebouw. Er zijn talloze opties voor een functionele en mooie parkeergaragedeur.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure openslaande garagedeur

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een parkeergaragedeur

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

C

E

A

B

D

F

Locatie

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Wensen