• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Onderhoudsarm en ontworpen om veelvuldig te openen

Met een parkeergaragedeur van Hörmann kiest u voor duurzaamheid. Deze deurvarianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.

Mooie garage voordeur
Garage roldeur parkeergarage

Drie uitvoeringen, één kwaliteit

De naar buiten draaiende kanteldeur N 500 is geschikt voor dubbele garages van particulieren en voor collectieve garages met maximaal 25 parkeerplaatsen. De kanteldeur ET 500 zwenkt bij het openen en sluiten slechts tot 30 mm uit en is daarom optimaal geschikt voor collectieve garages, bijv. langs het trottoir. De constructie van de schuifdeur ST 500 onderscheidt zich bovendien door de geringe inbouwdiepte bij de latei.

Aandrijving

Bij een parkeergaragedeur heeft u een stevige aandrijving nodig. De kettingaandrijving en de SupraMatic T en H zijn geschikt voor garages met een capaciteit tot 50 of tot 100 parkeerplaatsen. De aandrijving zorgt er met de sorft-start en soft-stop voor dat de deurloop bijna geruisloos plaatsvindt.

Aandrijving van parkeergaragedeur
Mooie bruine parkeergaragedeur

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van het gebouw. Er zijn talloze opties voor een functionele en mooie parkeergaragedeur.

Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden van de openslaande garagedeur?

Brochure dubbele garagedeuren en deuren