BT Deuren logo

Hek aandrijvingen van Hörmann

Maximaal comfort met een elektrisch aangedreven hek.

Met een op afstand gestuurde aandrijving van Hörmann wordt uw inrithek maximaal comfortabel. Dankzij soft-start en soft-stop beweegt uw deur met de draai- en schuifdeuraandrijvingen van Hörmann altijd rustig en gelijkmatig. De betrouwbare hindernisdetectie beschermt personen en voorwerpen en geeft u daarmee een veilig gevoel.

Praktische extra functies zorgen voor nog meer comfort: bijvoorbeeld de automatische sluitfunctie, die uw inrithek na een door u vastgelegd tijdstip sluit* of de mogelijkheid om de deur als personendoorgang slechts gedeeltelijk te openen. * voor deze functie is een optionele fotocel nodig.

Hek aandrijving
Hek aandrijving mobiel bedienen

Bediening via uw smartphone

Als u uw inrithek niet alleen met de handzender, maar ook met uw eigen smartphone wilt bedienen, kunt u daarvoor de Hörmann BlueSecur-app gebruiken. Een Bluetooth-ontvanger is voor de aandrijvingen optioneel verkrijgbaar. De app kan in Google Play en in de App Store gratis worden gedownload.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure aandrijvingen hekken