Hormann voordeuren zowel in staal als in aluminium leverbaar
  • Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

grijze voordeur

De voordelen van een aluminium voordeur

Met een voordeur van Hörmann schaft u niet zomaar een voordeur aan. U geniet van voordelen zoals hoge warmte-isolatiewaarde, een betrouwbare veiligheidsuitrusting, grote stabiliteit en effectieve geluidsisolatie. Aluminium voordeuren van Hörmann hebben veel troeven die kunststof of houten deuren niet hebben.
- Uitstekende warmte-isolatie
- Hoge veiligheid
- Uitstekende geluidsisolatie
- Grote stabiliteit
- Schilderen overbodig

Uw woning beter isoleren? Dat kan simpel met deze voordeuren

In 2022 is het subsidiebedrag ongeveer 30 procent van de kosten en dat geldt óók voor geïsoleerde deuren. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in een subsidie voor 5 typen isolatiemaatregelen. Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf of wordt deze uw hoofdverblijf direct na renovatie? Dan komt u mogelijk in aanmerking. Meer informatie over de subsidieregeling leest u hier.

Volledig volgeschuimde deurbladconstructie

Bij ThermoSafe-, ThermoSafe Hybrid-, ThermoPlan Hybrid- en ThermoCarbon-voordeuren wordt het gehele deurblad volledig volgeschuimd. Daardoor verbindt het PU-schuim zich optimaal met het deurprofiel, met de binnen- en buitenplaten en met de beglazingen. In tegenstelling tot andere deursystemen waarbij de componenten slechts met elkaar worden verlijmd, overtuigt deze constructie met een bijzonder hoge vormstabiliteit en weerstandsvermogen tegen inbraakpogingen en met een nog betere warmte-isolatie omdat er geen koudebruggen ontstaan.

ThermoPlan Hybrid-deuren staan met U D -waarden tot ca. 0,78 W/(m²·K) garant voor een uitstekende warmte-isolatie. Hetzelfde geldt voor de ThermoSafe Hybrid- en ThermoSafe-voordeuren met U D -waarden tot ca. 0,87 W/(m²·K). Alle deursystemen voldoen aan alle eisen van het energie- besparingsbesluit. De wereldkampioenen op het gebied van warmte-isolatie zijn zonder enige twijfel onze ThermoCarbon-voordeuren: met ongeëvenaarde U D -waarden tot ca. 0,47 W/(m²·K) zijn ze bovendien door IFT Rosenheim gecertificeerd voor passiefhuizen

Subsidie garagedeur bedragen

Thermo 65

De stalen/aluminium Thermo65 voordeur heeft standaard een inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting. Daarnaast wordt de scharnierzijde beveiligd door een, over de volledige deurhoogte doorlopende, veiligheidsrail. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen. Dankzij het dikke volgeschuimde deurblad hebben de Thermo65 deuren een hoge warmte isolatie en bespaart u energie. De Thermo65 is leverbaar in een uitgebreide keuze in motieven, decors en kleuren. Vanzelfsprekend is iedere deur van hoge kwaliteit. U heeft met deze deur een stijlvol visitekaartje voor uw woning.

Moderne bruine voordeur
Witte voordeur

ThermoSafe en ThermoSafe Hybrid

Samen met de ThermoCarbon behoren de ThermoSafe en de ThermoSafe Hybrid tot een nieuwe generatie. Deze deuren bevatten een bijzonder hoge warmte-isolatie dankzij de thermisch onderbroken 80 mm aluminium, deurkozijn. Daarnaast zijn ze standaard uitgevoerd met inbraakwerende veiligheidsuitrusting. Standaard met 5-voudig veiligheidsslot en RC4 bij deuren zonder beglazing of RC3 bij deuren met beglazing.
Daar komen de voordelen van aluminium nog bovenop; een zeer goede geluiddemping, grote stabiliteit en onderhoudsarm. Aluminium deuren zien er na jaren nog als nieuw uit. U kiest zelf uw motief en kleur en bepaalt daarmee de uitstraling van uw entree. Van strak en modern tot klassiek en chique.

ThermoPlan Hybrid

Deze deur heeft een moderne en strakke look door een in hetzelfde vlak liggende overgang van deurblad naar deurkozijn, zowel binnen als buiten. Eén van de andere pluspunten is de hoge vormstabiliteit ook bij grote temperatuurschommelingen. De roestvrij stalen plaat aan de buitenkant voorkomt kromtrekken. Met talloze opties voor uitrustingen zoals handgrepen, beglazingen en slotvarianten kunt u uw voordeur geheel naar uw eigen wensen vormgeven.
Daarnaast is de ThermoPlan Hybrid standaard uitgerust met een 5-voudig veiligheidsslot RC 3-veiligheidsuitrusting, veiligheidspennen en een tegen inbraak beveiligde profielcilinder.

Mooie moderne blauwe deur
Grijze voordeur met 2 zijramen

ThermoCarbon

De ThermoCarbon is de isolatie kampioen. Met een U-waarde van maximaal 0,47W/m²k verliest u nauwelijks warmte. Dit komt mede dankzij het 100 millimeter dikke deurblad, het met carbon-glasvezels versterkte vleugelprofiel en de meervoudige thermische isolatie beglazing. Deze deur is bijzonder geschikt voor zogenaamde ‘passiefhuizen’. Dit zijn ultrazuinige woningen die bij wet een maximale U-waarde van 0,8 mogen hebben. Daar duikt de ThermoCarbon ruimschoots onder! Een zeer aantrekkelijke deur als u wilt besparen op uw energiekosten.

Naast isolatie is de ThermoCarbon ook kampioen in veiligheid. Hij biedt ultieme beveiliging met slechts één draai van de sleutel. Het negenvoudige slot bestaat uit vijf stalen draaigrendels en vier stalen pennen. De rozet in het deurblad beschermt de profielcilinder tegen doorboren en de verborgen liggende scharnieren zijn tegen optillen beveiligd. De dikke, gelaagde splintervrije beglazing beschermt van binnen en buiten tegen snijwonden en bemoeilijkt bovendien doorgrijpen. Met de ThermoCarbon kiest u de beste voordeur op het gebied van veiligheid.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.