BT Deuren logo

Geen tocht en kou met de perfecte isolatie van onze Hörmann voordeuren

Deze aluminium voordeuren staan bekend om de hoge warmte-isolatiewaarde en een betrouwbare veiligheidsuitrusting.

Uw Hörmann voordeur op maat voor u gemaakt

Deze aluminium voordeuren staan bekend om de hoge warmte-isolatiewaarde en een betrouwbare veiligheidsuitrusting.

De voordelen van een Hörmann voordeur

Met een voordeur van Hörmann schaft u niet zomaar een voordeur aan. U geniet van voordelen zoals hoge warmte-isolatiewaarde, een betrouwbare veiligheidsuitrusting, grote stabiliteit en effectieve geluidsisolatie. De stalen en aluminium voordeuren van Hörmann hebben veel troeven die kunststof of houten deuren niet hebben. Tevens is een Hörmann voordeur altijd inclusief kozijn.

Hörmann voordeur
Hörmann voordeur isolatie

Hoge isolatiewaarde met volledig volgeschuimd deurblad

Alle type voordeuren van Hörmann hebben een uitstekende isolatiewaarde. Het gehele deurblad wordt volledig volgeschuimd met Polyutheraan. Daardoor verbindt het PU-schuim zich optimaal met het deurprofiel, met de binnen- en buitenplaten en met de beglazingen. In tegenstelling tot andere deursystemen waarbij de componenten slechts met elkaar worden verlijmd.

Onze projecten

Enkele foto's van voordeuren en portiekdeuren die wij gemonteerd hebben. Deze afbeeldingen tonen de diversiteit en kwaliteit van ons werk.

Thermo65

Thermo65

Kleur:

RAL 7016 (Antracietgrijs)

Motief:

700S

Thermoplan Hybrid

Thermoplan Hybrid

Kleur:

RAL 7016 (Antracietgrijs)

Motief:

860

Thermosafe

Thermosafe

Kleur:

RAL 7016 (Antracietgrijs)

Motief:

501

TopComfort

TopComfort

Kleur:

RAL 7016 (Antracietgrijs)

Motief:

101

Wat betekenen U-waarden

Nog niet eerder waren isolatie-waarden van deuren, kozijnen en beglazing zo relevant als op dit moment. De energieprijzen zijn onstabiel waardoor de maandelijkse lasten voor veel mensen omhoog schieten. Een manier om de energiekosten te temperen heeft u deels in eigen handen door het verbruik te verminderen. Hoe beter uw woning geïsoleerd is, hoe minder warmte u verliest. De isolatie-waarde is dus van groot belang bij de aanschaf van een nieuwe deur.

Hoe lager de U-waarden, hoe hoger de isolatie-waarden

Het cijfer van de U-waarde geeft een beeld van de hoeveelheid warmte die een deur doorlaat. Een hoge U-waarde laat veel warmte door. Een lage U-waarde verliest weinig warmte. Dus hoe lager de U-waarde, hoe hoger de isolatieprestatie.

Ter vergelijking: een gedateerde houten voordeur zal een U-waarde van ± 4,0 W/ (m²·K) hebben. De gemiddelde U-waarde van een Hörmann voordeur is 0,87 W/(m²·K).

Thermo 65 voordeur

U-waarde tot 0,87 W/(m²·K)

De stalen/aluminium Thermo65 is een middenklasse voordeur en heeft een uitstekende warmte-isolatie en beschikt standaard over een 3-voudig veiligheidsslot en inbraakwerende RC 2-veiligheidsuitrusting. Daarnaast wordt de scharnierzijde beveiligd door een, over de volledige deurhoogte doorlopende, veiligheidsrail. Dit maakt het vrijwel onmogelijk om de deur uit het kozijn te tillen.

De Thermo65 voordeur is leverbaar in een uitgebreide keuze in motieven (17), decors en kleuren. Deze vindt u terug in de brochure 'Thermo65 voordeuren'.

Hörmann voordeur Thermo65

Voorbeelden van motieven voor stalen Thermo65 voordeur

Motieven Thermo 65 voordeur
* Zie "Brochures downloaden" voor meer informatie en mogelijkheden over de deurmotieven.
Hörmann voordeur ThermoSafe

ThermoSafe

U-waarde tot 0,87 W/(m²·K)

De aluminium ThermoSafe voordeur staat bekend om de uitstekende warmte-isolatie, 5-voudig veiligheidsslot en standaard RC3-veiligheidsuitrusting. Daarnaast zijn er talloze mogelijkheden om deze voordeur naar uw smaak te ontwerpen.

De ThermoSafe voordeur is leverbaar in een uitgebreide keuze in motieven (70), decors en kleuren. Deze vindt u terug in de brochure 'Aluminium voordeuren'.

ThermoSafe Hybrid

U-waarde tot 0,87 W/(m²·K)

De aluminium ThermoSafe Hybrid voordeur staat bekend om de uitstekende warmte-isolatie, 5-voudig veiligheidsslot en RC4-veiligheidsuitrusting bij deuren zonder beglazing of RC3-veiligheidsuitrusting mét beglazing. De ThermoSafe Hybrid is uitgevoerd in roestvrijstalen platen met poedergrondverf en creëert daarmee een hoge vormstabiliteit, ook bij grote temperatuurschommelingen.

De ThermoSafe Hybrid voordeur is leverbaar in een uitgebreide keuze in motieven (75), decors en kleuren. Deze vindt u terug in de brochure 'Aluminium voordeuren'.

Hörmann voordeur ThermoSafe Hybrid
Hörmann voordeur ThermoPlan Hybrid

ThermoPlan Hybrid

U-waarde tot 0,78 W/(m²·K)

De designklasse aluminium ThermoSafe Hybrid voordeur staat bekend om de uitstekende warmte-isolatie, standaard RC3-veiligheidsuitrusting. De ThermoPlan Hybrid onderscheidt zich door het elegante vlakke aanzicht door een in hetzelfde vlak liggende overgang van deurblad naar deurkozijn zowel binnen en buiten.

De ThermoPlan Hybrid voordeur is leverbaar in een uitgebreide keuze in motieven (75), decors en kleuren. Deze vindt u terug in de brochure 'Aluminium voordeuren'.

ThermoCarbon

U-waarde tot 0,0,47 W/(m²·K)

De ThermoCarbon voordeur is dé isolatie kampioen. Met een U-waarde van maximaal 0,47 W/(m²·K)verliest u nauwelijks warmte. Dit komt mede dankzij het 100 millimeter dikke deurblad, het met carbon-glasvezels versterkte vleugelprofiel en de meervoudige thermische isolatie beglazing. Deze deur is bijzonder geschikt voor zogenaamde 'passiefhuizen'. Dit zijn ultrazuinige woningen die bij wet een maximale U-waarde van 0,8 mogen hebben. Daar duikt de ThermoCarbon ruimschoots onder!

Naast isolatie is de ThermoCarbon ook kampioen in veiligheid. Hij biedt ultieme beveiliging met slechts één draai van de sleutel. Het negenvoudige slot bestaat uit vijf stalen draaigrendels en vier stalen pennen. De rozet in het deurblad beschermt de profielcilinder tegen doorboren en de verborgen liggende scharnieren zijn tegen optillen beveiligd. Met de ThermoCarbon kiest u de beste voordeur op het gebied van veiligheid.

De ThermoCarbon voordeur is leverbaar in een uitgebreide keuze in motieven (75), decors en kleuren. Deze vindt u terug in de brochure 'Aluminium voordeuren'.

Hörmann voordeur ThermoCarbon

Isolatiesubsidie

Maakt u al gebruik van de ISDE: Isolatiemaatregelen woningeigenaren? In 2022 is het subsidiebedrag ongeveer 30 procent van de kosten en dat geldt óók voor geïsoleerde deuren. De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in een subsidie voor 5 typen isolatiemaatregelen. Bent u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf of wordt deze uw hoofdverblijf direct na renovatie? Dan komt u mogelijk in aanmerking. Meer informatie over de subsidieregeling vindt u op onze uitgebreide subsidie pagina.

Tip: Naast subsidie aanvragen behoort een warmtefonds ook tot de mogelijkheden bij de verduurzaming van uw woning.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure aluminium voordeuren
Brochure aluminium voordeuren
Brochure Thermo65 voordeuren

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een Hörmann voordeur

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

Gehele vrije wandopening (inclusief kozijn)

A

B