• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Mooie sectionaaldeur

Ontdek de voordelen van een Hörmann sectionaaldeur

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in én voor de garage. Sectionaaldeuren kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Bovendien zijn sectionaaldeuren weersbestendig dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier de zijden. Met deze garagedeur geniet u van veiligheid, comfort en design. Verkrijgbaar in diverse kleuren met ruime keuze uit motieven en oppervlakken. Sectionaaldeuren van Hörmann zijn conform de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1 getest en gecertificeerd.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij garagedeuren. Door de gepatenteerde vingerklembeveiliging tussen de panelen en de verborgen veren wordt voorkomen dat vingers en kinderhanden bekneld raken. Ook zijn de moderne aandrijvingen van Hörmann beveiligd door een betrouwbare uitschakelautomaat; hij stopt automatisch als iemand onder de sluitende deur doorloopt. En 's nachts is de garage goed beveiligd tegen inbrekers. De sectionaaldeur is uitgerust met de unieke optilbeveiliging van Hörmann die volledig mechanisch werkt. Daardoor functioneert dit ook in geval van stroomuitval of als de stroom met de hoofdschakelaar wordt uitgezet.

Inbraakbeveiliging foto
Ruimtebesparend voorbeeld foto

Ruimtebesparend

Met een sectionaaldeur maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De panelen van de deur worden in de rails geleidt. Omdat de deur verticaal opent, heeft u geen last van uitstekende hefarmen in de doorgang. Dat zorgt ervoor dat u tot veertien centimeter meer ruimte heeft bij het binnenrijden van uw garage. Dat is vooral prettig wanneer brede auto’s in wat kleinere garages moeten passen. Ook buiten de garage bespaart u ruimte. De sectionaaldeur opent verticaal, daardoor kan de deur nog steeds open wanneer er vlak voor de garage bijvoorbeeld een auto staat geparkeerd.

Perfect geïsoleerd

Bij een sectionaaldeur heeft u diverse isolatie-keuzes. Een dubbelwandige sectionaaldeur biedt meerde opties in warmte-isolatie. Hiermee houdt u kou buiten. Ook een enkelzijdige sectionaaldeur kan een perfecte keuze zijn, denk bijvoorbeeld aan vrijstaande garages die geen warmte-isolatie nodig hebben.

Comfort foto, in sneeuw
Mooie uitstraling Sectionaaldeur

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat een garagedeur past binnen uw woonstijl. Met de sectionaaldeuren van Hörmann is er altijd een stijl die bij u past. Met de diverse motieven, oppervlakken, structuren en kleuren stelt u gemakkelijk uw eigen sectionaaldeur samen.

Aandrijving

Met één klik op uw smartphone of door middel van een handzender uw garage openen. Het kan met de garagedeuraandrijvingen van Hörmann. Er zijn diverse opties, zo past er altijd eentje bij uw persoonlijke situatie.

Meer informatie

Uw eigen deur samenstellen

Stel nu met een aantal simpele stappen uw eigen deur samen met de Hörmann configurator. Door verschillende keuzes te maken in het oppervlak, de kleur en grootte, stelt u het door u gewenste model samen. Vervolgens ziet u direct een vrijblijvende offerte.

Stel uw deur samen

Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden van de sectionaaldeur?

Brochure garagesectionaaldeuren

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

sectionaaldeur foto

Offerte aanvragen foto