BT Deuren logo

Sectionaaldeuren van Hörmann

Ruimtebesparend, gebruiksvriendelijk en een hoge isolatiewaarde!

Sectionaaldeur

Ruimtebesparend en gebruiksvriendelijk.

Uitstraling sectionaaldeur

Ontdek de voordelen van een Hörmann sectionaaldeur

Sectionaaldeuren gaan verticaal open en liggen ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in én voor de garage. Sectionaaldeuren kunnen in iedere dagopening van de garage worden ingebouwd en bieden tot wel 14 cm meer doorrijbreedte dan kanteldeuren. Bovendien zijn sectionaaldeuren weersbestendig dankzij duurzaam elastische en weerbestendige afdichtingen aan alle vier de zijden. Met deze garagedeur geniet u van veiligheid, comfort en design. Verkrijgbaar in diverse kleuren met ruime keuze uit moteven en oppervlakken. Sectionaaldeuren van Hörmann zijn conform de strenge veiligheidseisen van de Europese norm 13241-1 getest en gecertificeerd.

Veiligheid

Veiligheid is een belangrijk aspect bij garagedeuren. Door de gepatenteerde vingerklembeveiliging tussen de panelen en de verborgen veren wordt voorkomen dat vingers en kinderhanden bekneld raken. Ook zijn de moderne aandrijvingen van Hörmann beveiligd door een betrouwbare uitschakelautomaat; hij stopt automatisch als iemand onder de sluitende deur doorloopt. En 's nachts is de garage goed beveiligd tegen inbrekers. De sectionaaldeur is uitgerust met de unieke optilbeveiliging van Hörmann die volledig mechanisch werkt. Daardoor functioneert dit ook in geval van stroomuitval of als de stroom met de hoofdschakelaar wordt uitgezet.

Veiligheid sectionaaldeur
Ruimtebesparend sectionaaldeur

Ruimtebesparend

Met een sectionaaldeur maakt u optimaal gebruik van de beschikbare ruimte. De panelen van de deur worden in de rails geleidt. Omdat de deur verticaal opent, heeft u geen last van uitstekende hefarmen in de doorgang. Dat zorgt ervoor dat u tot veertien centimeter meer ruimte heeft bij het binnenrijden van uw garage. Dat is vooral prettig wanneer brede auto’s in wat kleinere garages moeten passen. Ook buiten de garage bespaart u ruimte. De sectionaaldeur opent verticaal, daardoor kan de deur nog steeds open wanneer er vlak voor de garage bijvoorbeeld een auto staat geparkeerd.

Perfect geïsoleerd

Bij een sectionaaldeur heeft u diverse isolatie-keuzes. Een dubbelwandige sectionaaldeur biedt meerde opties in warmte-isolatie. Hiermee houdt u kou buiten. Ook een enkelzijdige sectionaaldeur kan een perfecte keuze zijn, denk bijvoorbeeld aan vrijstaande garages die geen warmte-isolatie nodig hebben.

Isolatiewaarden sectionaaldeur
Geisoleerde sectionaaldeur
LPU42 sectionaaldeur Hormann

LPU 42

Ook deze garagedeur heeft een uitstekende warmte-isolatie met de 42 mm dikke panelen. Obv deurgrootte 5000x2250 mm een U-waarde van 1,4 W.

Komt in aanmerking voor ISDE-subsidie
LPU67Thermo sectionaaldeur Hormann

LPU 67 Thermo

Deze energiebesparende garagedeur heeft dankzij de thermisch onderbroken 67mm dikke panelen een perfecte warmte-isolatie. Obv deurgrootte 5000x2250 mm een U-waarde van 1,0 W.

Komt in aanmerking voor ISDE-subsidie
LTH42 sectionaaldeur Hormann

LTH 42

Met deze garagedeur kiest u een speciale garagedeur. Veelgebruikt wanneer houtelementen een rol spelen.

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat een garagedeur past binnen uw woonstijl. Met de sectionaaldeuren van Hörmann is er altijd een stijl die bij u past. Met de diverse motieven, oppervlakken, structuren en kleuren stelt u gemakkelijk uw eigen sectionaaldeur samen.

Uitstraling sectionaaldeur

Motieven voor stalen sectionaaldeuren

Motieven sectionaaldeur

Design-motieven

Designmotieven sectionaaldeur

Kleuren voor stalen sectionaaldeuren

De dubbelwandige LPU-sectionaaldeuren en zijdeuren zijn standaard verkrijgbaar in verkeerswit (RAL 9016), in 15 voordelige voorkeurkleuren, in ongeveer 200 kleuren volgens de RAL-kleurenwaaier* en in vele NCS- en DB-kleuren. Voor het Sandgrain-oppervlak kunt u kiezen uit 3 voorkeurkleuren**.

Kleuren sectionaaldeur
De binnenkant van de dubbelwandige LPU-sectionaaldeuren wordt altijd geleverd in de kleur grijswit (RAL 9002).

Let op: Bij dubbelwandige stalen deuren die langdurig aan de zon worden blootgesteld, dienen donkere kleuren te worden vermeden. Door de warmte-absorptie van donkere kleuren kan mogelijk een doorbuiging van de deurpanelen ontstaan, waardoor de werking van de garagedeur kan worden beïnvloed. Alle kleurgegevens zijn vergelijkbaar met de respectievelijke RAL-kleur. Om druktechnische redenen zijn de afbeeldingen van de kleuren en de oppervlakken niet kleurbindend. Laat u adviseren door uw Hörmann-dealer.

* RAL Classic-kleuren; met uitzondering van pareleffect-, fluor- en metallic-kleuren.
** Voorkeurkleuren voor Sandgrain-oppervlak"

Loopdeuren

Een loopdeur in uw garagedeur zorgt voor extra gemak én het is een slimme manier om energiezuiniger te zijn. Even snel met de fiets naar buiten? Met een loopdeur hoeft niet uw gehele garagedeur te worden geopend. Dat scheelt tijd én warmte.

Loopdeuren sectionaaldeur
Elektrische aandrijving kanteldeur

Elektrische aandrijving

Met één klik op uw smartphone of door middel van een handzender uw garage openen. Het kan met de garagedeuraandrijvingen van Hörmann. Er zijn diverse opties, zo past er altijd eentje bij uw persoonlijke situatie.

Prijsvoorbeelden sectionaaldeur, S of M profilering in verkeerswit

Om u een beter idee te geven van de kosten van een sectionaaldeur, hebben wij hieronder een aantal voorbeelden voor u onder elkaar gezet. De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van de dagmaat (afmeting van de opening) en deze kan per situatie verschillen.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen waarin deze kosten wel zijn meegenomen? Vul dan het formulier onderaan deze pagina in.

B x H in mm

LPU 42 in standaard kleur RAL 9016

Prijs excl. installatie en incl. BTW
2375 x 2000€ 1.618,98
2375 x 2080€ 1.616,56
2375 x 2125€ 1.616,56
2440 x 2080€ 1.616,56
2500 x 2000€ 1.618,98
2500 x 2080€ 1.616,56
2500 x 2125€ 1.616,56
2750 x 2125€ 1.933,58
2750 x 2375€ 1.991,66

* In deze prijsvoorbeelden zijn de montagekosten en de prijs van de aandrijving niet meegenomen.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure garagesectionaaldeuren

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een sectionaaldeur

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

C

E

A

B

D

F

Locatie

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Wensen