• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Reparatie door een vakman

Een defect aan uw garagedeur is altijd vervelend. U wilt er graag ongehinderd gebruik van maken. Daarnaast kan een defect aan uw garagedeur ook voor een onveilige situatie zorgen. Extra belangrijk dus om uw garagedeur door een kenner te laten repareren. BT Deursystemen is al meer dan 30 jaar specialist in garagedeuren. Als gecertificeerd Hörmann partner hebben wij alle kennis in huis om uw Hörmann garagedeur te repareren. Oók voor andere merken garagedeuren voeren wij reparaties en onderhoud uit. Wij denken graag met u mee, óók als de oplossing niet voor de hand ligt.

Onderhoud voorkomt reparatie

Regelmatig onderhoud voorkomt in veel gevallen onnodige of onverwachte reparaties. Omdat (draaiende) onderdelen slijten en/of kunnen lostrillen door gebruik, adviseren wij één keer per twee jaar een periodiek onderhoud te laten uitvoeren. Meer informatie over onderhoud van uw garagedeur vindt u op de pagina Onderhoud particulier.

Afspraak maken

Wilt u een afspraak plannen om uw garagedeur of aandrijving te laten repareren of heeft u vragen? Vul dan hieronder het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.