BT Deuren logo

Offerte aanvragen

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte voor uw garagedeur

Er zijn veel mogelijkheden binnen het aanbod van garagedeuren. U bent op zoek naar een garagedeur die goed past bij uw wensen. Uiteraard is een prijsopgave een belangrijk onderdeel van dit proces.

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Hieronder vindt u de verschillende soorten garagedeuren. U kiest uw gewenste product en vult vervolgens het formulier onderaan de pagina in. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Sectionaaldeur

Deze veelgebruikte garagedeur opent verticaal en ligt ruimtebesparend onder het plafond. Door dit constructieprincipe bieden ze een maximale ruimte om te parkeren, in én voor de garage.

Kanteldeur

De Berry-kanteldeur is een gebruiksvriendelijke en veel gekozen kanteldeur. De deur is gemakkelijk handmatig te gebruiken. Door de unieke inlooptrechter wordt de deur bij het openen afgeremd en veilig tot stilstand gebracht.

Roldeur

Uw garageruimte optimaal gebruiken, dat doet u met de RollMatic roldeur van Hörmann. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Het plafond in uw garage blijft vrij, en u parkeert tot vlak voor de deur.

Zijdelingse deur

Deze garagedeur opent horizontaal, in plaats van verticaal. Een ideale oplossing als u kampt met een bijzondere bouwsituatie of een speciaal wensenlijstje. Het plafond blijft dus vrij zodat u die kunt benutten voor opbergruimte.

Openslaande garagedeur

Met de openslaande garagedeur stapt u gemakkelijk met uw fiets in- en uit uw garage. De tweevleugelige, garagedeuren zijn erg populair door het grote gebruikersgemak. Met de openslaande garagedeuren van Hörmann kiest u voor een duurzaam product.

Parkeergaragedeur

Parkeergaragedeur

Deze deur varianten zijn ontworpen om minimaal 250.000 keer te openen en te sluiten. Ze zijn onderhoudsarm, veilig en hebben een extreem soepele deurloop.