BT Deuren logo

Rollmatic Roldeur van Hörmann

Uw garageruimte optimaal gebruiken, dat doet u met de RollMatic roldeur van Hörmann.

Roldeur

Uw garageruimte optimaal gebruiken, dat doet u met de RollMatic roldeur van Hörmann.

Een Hörmann RollMatic roldeur past altijd

Uw garageruimte optimaal gebruiken, dat doet u met de RollMatic roldeur van Hörmann. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Het plafond in uw garage blijft vrij, en u parkeert tot vlak voor de deur.

Uitstraling roldeur
Ruimtebesparend kanteldeur

Ruimtebesparend

De vorm van de garageopening is niet van belang bij roldeuren. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondbogen... een RollMatic roldeur past altijd. De deur opent verticaal en dat creëert veel ruimte vóór en in de garage. Om te parkeren kunt u tot vlak voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond vrij waardoor deze voor extra opbergruimte of lampen gebruikt kan worden.

Onderhoudsvriendelijk

Het deurprofiel van de RollMatic is gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium. Het gladde oppervlak van de aluminium profielen zijn gemakkelijk te reinigen. Tevens is de laklaag weerbestendig en garandeert een blijvend frisse kleur.

Elektrische aandrijving roldeur

Elektrische aandrijving

De RollMatic is standaard uitgerust met een elektrische aandrijving. Voor eenvoudig onderhoud wordt de aandrijving buiten de wikkelas bekleding geïnstalleerd. De aandrijving kan naar keuze op de linker of rechter geleidingsrail worden gemonteerd. Door de geïntegreerde soft-start en soft-stop van de aandrijving heeft de RollMatic een geluidsarme deurloop.

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat een garagedeur past binnen uw woonstijl. Met de RollMatic roldeur van Hörmann is er altijd een stijl die bij u past. Voor een natuurlijk aanzicht van de garagedeur heeft u keuze uit twee houtdecors met het Decograin- of Decopaint-oppervlak. Of u kiest één van de 11 kleuren voor garagedeuren met dezelfde prijs.

Uitstraling roldeur

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Brochure roldeur

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan voor een roldeur

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.

Persoonsgegevens

Afmetingen

C

E

A

B

D

F

Locatie

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Selecteer een bestand

Wensen