• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Een Hörmann RollMatic roldeur past altijd

Uw garageruimte optimaal gebruiken, dat doet u met de RollMatic roldeur van Hörmann. Vanuit de zoektocht naar meer ruimte, en dus meer comfort, is de RollMatic ontworpen. Het plafond in uw garage blijft vrij, en u parkeert tot vlak voor de deur.

Witte roldeur
Roldeur aandrijving

Ruimtebesparend

De vorm van de garageopening is niet van belang bij roldeuren. Rechthoekig, afgeschuind, met segment- of rondbogen... een RollMatic roldeur past altijd. De deur opent verticaal en dat creëert veel ruimte vóór en in de garage. Om te parkeren kunt u tot vlak voor de deur rijden. Bovendien blijft het plafond vrij waardoor deze voor extra opbergruimte of lampen gebruikt kan worden.

Onderhoudsvriendelijk

Het deurprofiel van de RollMatic is gemaakt van hoogwaardig, corrosiebestendig aluminium. Het gladde oppervlak van de aluminium profielen zijn gemakkelijk te reinigen. Tevens is de laklaag weerbestendig en garandeert een blijvend frisse kleur.

aandrijving roldeur

Aandrijving

De RollMatic is standaard uitgerust met een elektrische aandrijving. Voor eenvoudig onderhoud wordt de aandrijving buiten de wikkelas bekleding geïnstalleerd. De aandrijving kan naar keuze op de linker of rechter geleidingsrail worden gemonteerd. Door de geïntegreerde soft-start en soft-stop van de aandrijving heeft de RollMatic een geluidsarme deurloop.

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat een garagedeur past binnen uw woonstijl. Met de RollMatic roldeur van Hörmann is er altijd een stijl die bij u past. Voor een natuurlijk aanzicht van de garagedeur heeft u keuze uit twee houtdecors met het Decograin- of Decopaint-oppervlak. Of u kiest één van de 11 kleuren voor garagedeuren met dezelfde prijs.

Mooie roldeur Uitstraling

Uw eigen deur samenstellen

Stel nu met een aantal simpele stappen uw eigen deur samen met de Hörmann configurator. Door verschillende keuzes te maken in het oppervlak, de kleur en grootte, stelt u het door u gewenste model samen. Vervolgens ziet direct een vrijblijvende offerte.

Stel uw deur samen

Uitgebreide informatie over alle mogelijkheden van de roldeur?

Brochure garagedeuren RollMatic