• Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Offerte aanvragen foto

Elektrische sectionaaldeur vanaf €995,-

Op zoek naar een kwalitatief goede en toch voordelige garagedeur? Maak dan nu gebruik van deze actie:

De elektrische garagedeur RenoMatic van Hörmann is verkrijgbaar vanaf € 949,- inclusief aandrijving én handzender. Een actieprijs maar met de kwaliteit en veiligheid van een echte Hörmann garagedeur. De RenoMatic sectionaaldeur is beschikbaar in diverse actiekleuren en actiedecors die aansluiten bij de stijl van uw woning. Vraag vrijblijvend meer informatie aan of bezoek onze showroom voor advies op maat. Deze jaaractie loopt t/m december 2021.

Talloze mogelijkheden

De Hörmann RenoMatic garagedeur is er in verschillende uitvoeringen. Of u nu kiest voor Woodgrain, Decocolor, het Planar-oppervlak of het innovatieve Duragrain-oppervlak, er is altijd een model dat past bij uw gevel.

Actiematen: 2375 x 2000 mm, 2375 x 2125 mm, 2500 x 2000 mm, 2500 x 2125 mm, 2500 x 2250mm.

Deur met meerdere kleurenmogelijkheden
Offerte aanvragen foto

Voordeur Thermosafe65 vanaf €1795,-

De Thermo65 - voordeur met stalen deurblad en aluminium kozijn biedt goede warmte-isolatiewaarden en een hoge inbraakbeveiliging met een 5-voudig veiligheidsslot. En niet in de laatste plaats overtuigt de Thermo65 door de zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. De thermosafe65 -voordeur is verkrijgbaar vanaf €1698,-

Grote keus aan ontwerpmogelijkheden

Met de uitgebreide ontwerpmogelijkheden is er altijd een deur die bij uw gevel past. De Thermo65 voordeur heeft een zestal motieven en is in negen actiekleuren te verkrijgen. Desgewenst is de actiedeur Thermo65, tegen meerprijs, ook in de Hörmann kleur Matt deluxe verkrijgbaar, waarbij de kleur is aangepast aan de RenoMatic garagedeuren.

Actiematen tot 1250 x 2250 mm (op maat zonder meerprijs).

voordeur met meerdere kleurenmogelijkheden

Uw eigen deur samenstellen

Stel nu met slechts 4 stappen uw eigen garagedeur samen. Kies rechts in de configurator afmetingen, deurmotief, oppervlak en kleur/decor. Het resultaat ziet u direct links op de afbeelding en de prijs leest u in de gele strook.

Stel uw deur samen

Uitgebreide informatie en alle mogelijkheden van de actie bekijken?

Actiefolder