BT Deuren logo

Over ons

Wij vertellen u graag wat meer

Over ons

De specialist in (garage)deuren

Jarenlang ongestoord genieten van uw (garage)deur, dat vinden wij belangrijk. Dat realiseren we door kwaliteit te leveren en oplossingen te bieden voor úw situatie. Al ruim 30 jaar is BT Deursystemen een bekend en vertrouwd adres voor al uw deuroplossingen. Of het nu een kanteldeur voor een garage, voordeur voor een woning, of een industriële deur voor een bedrijfspand betreft. U moet op uw installatie kunnen rekenen. Tel daar onze service, vakmanschap en jarenlange ervaring bij op en wij bieden een stevig totaalpakket.

Kwaliteit

Wij vinden het leveren van kwaliteit belangrijk. Daarom werken wij samen met de beste merken in onze branche. Of het nu een kanteldeur voor een garage, voordeur voor een woning, of een industriële deur voor een bedrijfspand betreft. U moet op uw installatie kunnen rekenen. Met onze kwaliteitsmerken zoals Hörmann en Weekamp bent u altijd verzekerd van een veilig, duurzaam en stijlvol product.

Kwaliteit
Veiligheid

Veiligheid

Een (garage)deur is de toegang tot uw woning. Uiteraard wilt u zeker zijn van een veilig product. Alle producten die wij installeren beschikken over een Politiekeurmerk Veilig Wonen. Binnen deze standaard zijn er ook tal van mogelijkheden om het gekozen product nóg inbraakveiliger te maken.

Naast inbraakveiligheid is het natuurlijk ook van belang dat de kans op ongelukken geminimaliseerd wordt. Wanneer u een garagedeur van Hörmann aanschaft heeft u alle mogelijkheden daartoe benut. Standaard zijn deze producten voorzien van diverse beveiligingen zoals veerbreuk- beveiliging, vingerknelbeveiliging en onderloop-/obstakelbeveiliging.

Vakmanschap

De montage van een garagedeur lijkt simpel. Helaas zien wij veel installaties die onjuist en daarmee onveilig zijn gemonteerd. BT Deursystemen heeft dertig jaar aan expertise en ervaring in huis. Wij zorgen voor een juiste en veilige montage. Daarnaast gebruiken wij onze ervaring om met u mee te denken en indien gewenst maatwerk te leveren.

Vakmanschap
Showroom

Showroom

Wij beschikken over een uitgebreide showroom waar u diverse mogelijkheden rondom garage- voor- en binnendeuren kunt bekijken en uitproberen. Aan de hand van uw wensen en situatie bekijken we samen de beste opties. Indien gewenst ontvangt u een vrijblijvende offerte van de besproken wensen. Een afspraak maken om onze showroom te bezoeken doet u hieronder.

Werkgebied

BT Deursystemen heeft een breed werkgebied in Zuid-Holland. Gemeenten/plaatsen waar wij actief zijn

 1. Den Haag
 2. Leidschendam-Voorburg
 3. Wassenaar
 4. Voorschoten
 5. Leiden
 6. Katwijk
 7. Rijnsburg
 8. Noordwijk
 9. Oegstgeest
 10. Pijnacker-Nootdorp
 11. Zoetermeer
 12. Rijswijk
 13. Westland
 14. Delft
 15. Rotterdam
Werkgebied