Openslaande garagedeuren van Hörmann
  • Ons adres
  • Burgemeester Hovylaan 1
  • 2552 TA Den Haag
  • Mail ons
  • service@btdeuren.nl

Openslaande deur foto

Snel in- en uit met de openslaande garagedeur

Met de openslaande garagedeur stapt u gemakkelijk met uw fiets in- en uit uw garage. De tweevleugelige, garagedeuren zijn erg populair door het grote gebruikersgemak. Met de openslaande garagedeuren van Hörmann kiest u voor een duurzaam product.

Kwaliteit

De dikke, stalen panelen gevuld met polyurethaanschuim, zorgen voor de nodige stevigheid van de garagedeuren. Ze garanderen een lange levensduur. Bovendien isoleert het materiaal zeer goed en voorkomt u onnodig warmteverlies.

Mooie openslaande garagedeur

Uitstraling

Een garagedeur is bepalend voor de uitstraling van uw woning. Het is dus belangrijk dat deze past binnen uw woonstijl. Bij de openslaande deuren van Hörmann heeft u ruime keuze in kleuren, motieven, oppervlakken, scharnieren en handgrepen. Maar denk ook aan een deurdranger met vaststel mogelijkheden.

Brochures downloaden

Op deze pagina bieden wij u de mogelijkheid om onze uitgebreide documentatie te downloaden als pdf bestand. Om de pdf-documenten weer te geven of af te drukken heeft u de kosteloze Adobe Reader nodig.

Vraag hier uw vrijblijvende offerte aan

Wilt u graag een gepersonaliseerde offerte ontvangen? Deze vraagt u simpel aan door onderstaand formulier in te vullen. Wij gaan voor u aan de slag om u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte aan te bieden.


Offerte aanvragen foto